Jaguar Terlouw
 

I-PACE VOORRAAD

Terlouw heeft een mooie I-PACE voorraad. Daarnaast zijn er ook nog verschillende opties gratis!
Gebouw terlouw

Welkom bij Terlouw

Ontdek de wereld van Jaguar.

Jaguar electrifies

JAGUAR APPROVED

2 jaar garantie en 2 jaar Assistance.

NEW JAGUAR F-TYPE

Maak kennis met de New Jaguar F-TYPE. Een opwindende, pure Jaguar sportauto.
diensten terlouw

Reparatie en onderhoud

Uw Jaguar is bij ons in goede handen. Kom naar Terlouw voor reparatie en onderhoud aan uw Jaguar.
3 jaguar occasions

Jaguar occasions

Bent u opzoek naar een een approved Jaguar occasions? Dan bent u bij Terlouw aan het juiste adres.
Twee tweedehands Jaguars Terlouw

Welkom bij Terlouw

Als echte Jaguar liefhebbers informeren en adviseren wij u graag over de aanschaf, de reparatie en het onderhoud van uw (toekomstige) Jaguar.

Lees meer

360 graden VR-tour van Terlouw.

360 graden VR-tour van Terlouw.

Bekijk hier
Gebouw Terlouw in het donker

SHOWROOM GESLOTEN, WERKPLAATS GEOPEND.

In lijn met de COVID-restricties is onze showroom tijdelijk gesloten. Onze werkplaats is wel open. Plan een afspraak met een van onze verkopers via de button.

MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuws

5-1-2022
Maak kennis met... deel 3

In dit derde nieuwsbericht van de maak kennis met rubriek van Terlouw, maakt u weer kennis met drie medewerkers. Dit keer met Vincent Terpstra, Tom van Huët en Stijn Theunissen.

Lees meer
2-11-2021
Maak kennis met deel 2

In het tweede deel van de maak kennis met rubriek van Jaguar Land Rover dealer Terlouw, maakt u kennis met: Bram Sinke, Max Meij en Arthur van Gorp. Lees de interviews van hen in dit nieuwsbericht!

Lees meer
12-10-2021
Terlouw verlengd ambassadeurschap Kellerman

Terlouw heeft het ambassadeurschap met Bjorn Kellerman verlengt. In dit nieuwsbericht vertellen we u meer over de samenwerking met de hockeyer.

Lees meer
28-9-2021
Maak kennis met...

In onze ''maak kennis met'' nieuwsartikelen maakt u elke maand kennis met drie medewerkers van Terlouw. Deze maand maakt u kennis met Emile Terlouw, Tim Ardts en Martijn Heeren.

Lees meer
2-9-2021
In detail: de nieuwe Jaguar C-Type Continuation

Jaguar Classic presenteert de Jaguar C-Type Continuation, die in zeer gelimiteerde aantallen met de hand wordt gebouwd. De auto verschijnt ter ere van de eerste overwinning van de oorspronkelijke Jaguar C-type in de 24-uursrace van Le Mans van 1951, dus 70 jaar geleden.

Lees meer
25-8-2021
Upgrade voor Jaguar XE en XF: verbeterde connectiviteit, XE ook als R-Dynamic Black

Jaguar verhoogt de aantrekkingskracht van de Jaguar XE, XF sedan en XF Sportbrake dankzij diverse upgrades. Zo is onder meer de connectiviteit naar een hoger plan getild dankzij draadloze Apple CarPlay® en Wireless Android Auto™, binnenkort beschikbaar via Software-Over-The-Air-updates (SOTA).

Lees meer
24-8-2021
Terlouw partner NMHC

Terlouw is partner geworden van hockeyclub NMHC in Nijmegen. In dit nieuwsartikel van Terlouw vertellen we u er alles over.

Lees meer
12-8-2021
De nieuwe 2021 F-PACE

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe 2021 F-Pace? In dit nieuwsbericht van Terlouw vertellen we u meer over de Jaguar F-Pace P400e R-Dynamic S Full Option.

Lees meer
11-8-2021
Verbeterde technologie voor Jaguar F-PACE

De Jaguar F-PACE is nu begeerlijker dan ooit dankzij meer comfort, connectivity en assistentietechnologie. Nieuwe, slimme functies verbeteren de luchtkwaliteit in het interieur, terwijl innovatieve assistentiesystemen de bestuurder meer ondersteuning bieden.

Lees meer
18-5-2021
Jaguar XKR-S Convertible ophalen in Parijs!

In April hebben wij de mooie Jaguar XKR-S Convertible in Parijs opgehaald. In dit nieuwsbericht vertellen we u alles over deze speciale auto.

Lees meer
11-5-2021
De unieke Jaguar XE SV Project 8 Touring

In dit nieuwsbericht vertellen we u alles over de Jaguar XE SV Project 8 Touring. Bent u nieuwsgierig? Lees dan zeker even verder.

Lees meer
3-5-2021
JAGUAR APPROVED, JONG GEBRUIKTE JAGUARS MET DE ZEKERHEID VAN NIEUW

Met de keuze voor een gebruikte Jaguar uit het Approved-programma kiest u voor rijden met ongekende zekerheden. Zo biedt elke Approved Jaguar 2 jaar garantie en 2 jaar Jaguar Assistance pechhulp.

Lees meer
1-3-2021
Topprestaties van Jaguar Racing tijdens ABB FIA Formula E World Championship in Diriyah Saudi-Arabië

Jaguar Racing kan terugkijken op een enerverend en succesvol raceweekend in Diriyah, Saudi-Arabië. Tijdens de eerste ronde van het ABB FIA Formula E World Championship in Diriyah pakte Nieuw-Zeelander Mitch Evans het brons na een spannende nachtrace. Jaguar-coureur Sam Bird kwam tijdens die tweede race als eerste over de finishstreep.

Lees meer
24-2-2021
Jaguar Racing klaar voor zevende seizoen Formula E

Het Britse raceteam Jaguar Racing richt zich nadrukkelijk op het ABB FIA Formula E World Championship, dat nu voor het eerst de status van wereldkampioenschap heeft. Het zevende seizoen van het elektrische kampioenschap straatracen begint met twee nachtraces in Diriyah, Saudi Arabië.

Lees meer
15-2-2021
Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomststrategie 'Reimagine' aan: de toekomst van modern luxury

Jaguar Land Rover kondigt nieuwe toekomstplannen aan waarmee het autoconcern invulling geeft aan de toekomst van modern luxury door design. Dankzij de strategie ‘Reimagine’ krijgen de merken Jaguar en Land Rover een geheel eigen invulling.

Lees meer
9-2-2021
Blacklane investeert in Havn, de 100% elektrische chauffeursdienst die alleen in Jaguar I-PACE rijdt

De wereldwijd actieve chauffeursdienst Blacklane heeft een meederheidsbelang genomen in Havn, de 100% elektrische premium chauffeursdienst in Londen. Havn rijdt uitsluitend met Jaguar I-PACE. Met de investering in Havn versnelt Blacklane de elektrificatie van zijn wereldwijde taxivloot.

Lees meer