Jaguar Terlouw
 

De exclusieve Jaguar F-PACE SVR 1988

De Jaguar F-PACE SVR 1988 bij terlouw

De Jaguar F-PACE SVR 1988 is een eerbetoon aan de Jaguar XJR-9 die op het Circuit de la Sarthe in de Le Mans 24-uurs race van 1988 succes boekte. Deze speciale editie is dan ook ontworpen ontworpen voor de echte fans die op zoek zijn naar een combinatie van retro en luxe. Slechts 394 exemplaren werden er van dit model geproduceerd, één voor elke ronde die de legendarische Jaguar XJR-9 LM in 1988 in de 24 Uur van Le Mans aflegde. En het goede nieuws is, één van deze exclusieve modellen is nu te bewonderen in de showroom van Terlouw.

Deze F-PACE is voorzien van de exclusieve Midnight Amethyst-kleur, die de auto een opvallende uitstraling geeft, champagne gouden 22-inch wielen en interieurdetails met goudkleurige accenten die de luxe uitstraling van deze limited edition benadrukken. Onder de motorkap vindt u een 5.0-liter, supercharged V8-benzinemotor en een automatische transmissie met acht versnellingen. De actieve vierwielaandrijving en elektronische stuurbekrachtiging en remmen zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring, waardoor de auto scherpe bochten efficiënt kan navigeren en uitermate geschikt is voor avontuurlijke ritten. 

Verder is deze Jaguar SVR voorzien van verschillende comfortabele features. Zo helpt de 3D camera bij het manoeuvreren in krappe stadsomgevingen en het glazen schuifdak zorgt voor veel natuurlijk licht. Passagiers kunnen zich vermaken met het 11,4-inch Pivi Pro entertainment systeem. Voor wie liever naar eigen muziek luistert, is er Apple CarPlay en Android Auto. De stoelen zijn verwarmbaar en koelbaar en er is voldoende bagageruimte voor een gezinsvakantie of picknick. Een uniek interieurplaatje herinnert de bestuurder en passagiers aan de exclusiviteit van deze auto, met speciale SVR en Edition 1988-branding.

Benieuwd naar deze Jaguar SVR 1988 Edition? Kom dan eens langs in onze showroom of plan direct een proefrit in via onderstaan button om de krachtige prestaties van deze F-PACE zelf te ervaren.

Neem contact met ons op

Of plan direct een proefrit in