Jaguar Terlouw
 

De unieke Jaguar XE SV Project 8 Touring

Bekijk de project 8 video

Een tijdje geleden zijn Emile Terlouw en Wouter Roelofsen op pad gegaan om een speciale Jaguar sports car op te halen, namelijk de Jaguar XE SV Project 8 Touring. Ben jij benieuwd hoe dit eraan toe ging? Bekijk hier de YouTube video. Tip: luister de video zeker met geluid aan, want wat een geluid maakt deze Jaguar!.

kenmerken van de project 8

 

De Jaguar XE SV Project 8 Touring is een extreme en unieke Jaguar waar slechts 15 exemplaren wereldwijd van zijn gemaakt. Wij bij Terlouw zijn daarom ook erg trots dat wij deze mooie Jaguar in onze showroom hebben staan. Een paar feiten over deze Jaguar:

-      Het is de snelste vierdeurs productie auto op de Nürburgring Nordschleife!

-      600PK

-      Van 0 naar 100 in 3.6 seconde

-      Gespoten in Satin Corris Grey

-      Gele carbon keramische remmen

De koets is voor een groot deel gemaakt van Carbon fiber en ziet er vanuit iedere hoek spectaculair uit. Ook het rijgedrag is spectaculair met uiterst direct stuurgedrag en fenomenale grip. Bent u nieuwsgierig naar deze Jaguar? Bekijk dan onderstaand alvast de foto’s en kom onze showroom eens bezoeken! 

 

Meer informatie over de Jaguar XE SV Project 8

 

Bent u geïnteresseerd in deze Jaguar XE SV Project 8 Touring? Of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen met Arthur van Gorp op 06-82515950. Dit kan zowel telefonisch als via WhatsApp, hij beantwoordt met plezier uw vragen. 

 

Voorkant Jaguar Project 8

Remschijven Jaguar Project 8

Zijkant Jaguar Project 8

Achterkant Project 8