Jaguar Terlouw
 

Jaguar XKR-S Convertible ophalen in Parijs!

Jaguar XKR-S Convertible Parijs

Begin April zijn onze collega's Emile Terlouw en Rutger van de Weerdhof vertrokken naar Parijs. Waarom? Om deze speciale Jaguar XKR-S op te halen. Op deze pagina vertellen we u meer over de Jaguar XKR-S Convertible en laten we u divers beeldmateriaal zien. Bent u geïnteresseerd in deze mooie auto? Neem dan contact met Terlouw op. 

Neem contact op over de Jaguar XKR-S

Jaguar XKR-s de video

Natuurlijk hebben wij de trip naar Parijs opgenomen om deze aan u te kunnen presenteren op ons YouTube kanaal. U kunt deze video ook op de pagina bekijken! In deze video vertellen we u alles over onze rit naar Parijs maar ook over het exterieur en interieur van de Jaguar. Daarnaast is een video natuurlijk de ideale manier om het geluid van de V8 motor te beluisteren. Bent u benieuwd in meer video's van Terlouw? Wij hebben een eigen YouTube kanaal waar we diverse modellen uitgebreid bespreken. 

 

Bekijk het YouTube kanaal

 

Alles over de Jaguar XKR-S Convertible

 

Wij vertellen u graag meer over de Jaguar XKR-S Convertible. In deze paragraaf lichtten wij dan ook graag de unieke karakteristieken van deze Jaguar toe. Wat deze Jaguar uniek maakt:

- Uitgerust met een krachtige supercharged 5.0 liter V8.

- Sinds 2014 heeft dit exemplaar nog slechts 27.124 kilometer afgelegd

- Slechts twee vorige eigenaren en een uiterst precieze documentatie

- Uitgevoerd in de kleur "Stratus Grey" met vele carbon fiber onderdelen

- Sportief en tevens luxe lederen stoelen met rode stiksels

- Verwarmde stoelen met memory, een verwarmd stuurwiel, een verwarmde voorruit en vele andere comfortabele opties

Bent u benieuwd naar deze Jaguar XKR-S convertible? Neem dan contact op met et Arthur van Gorp (06-82515959). Dit kan zowel telefonisch als via Whatsapp. Daarnaast kunt u onderstaand alvast wat foto's bekijken. Wilt u meer informatie over de specificaties? Dan kunt u de Jaguar ook op onze Approved website bekijken.

Bekijk specificaties op onze Approved website

Voorkant Jaguar XKR-S Convertible

Achterkant Jaguar XKR-S Convertible

Binnenkant Jaguar XKR-S Convertible

Jaguar XKR-S Convertible binnenkant