Jaguar Terlouw
 

Maak kennis met deel 4

In onze ''maak kennis met'' nieuwsberichten stellen wij elke maand 3 medewerkers van Terlouw voor. Dit doen we aan de hand van 5 interview vragen. Deze keer maakt u kennis met: Yvonnne Siebeling, Niels Delhaes & Rutger van de Weerdhof.

Yvonne Siebeling

Wie ben je?

Ik ben Yvonne Siebeling woonachtig in het mooie Elden. Mijn leeftijd is 57 jaar, en getrouwd met Peter wie tevens inval werkzaamheden doet bij Terlouw. Ik ben moeder van 2 mooie dochters (Renate en Chantal) en oma van 2 kleindochters (Hailey en Naomi). Verder doe ik graag leuke dingen met ons gezin. Shoppen en op vakantie gaan zijn voor mij fijne relaxmomenten.

Wat doe je?

Binnen Terlouw ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van diverse zaken. Te beginnen zorg ik ervoor dat alle werknemers, zowel in de sales, als in de werkplaats, de juiste trainingen op tijd maken en op cursus mogen. Daarnaast ben in ondersteunend in het bijhouden van de financiën. Dit houdt in dat ik de debiteuren en crediteuren in de gaten houd, en indien nodig, opvolg. Ook het inboeken van de facturen behoort tot één van mijn werkzaamheden.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het contact met collega’s om te zorgen dat alles op rolletjes loopt is erg prettig. Ik vind het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de persoonlijke ontwikkeling en het groeien binnen het bedrijf van met name jonge collega’s. Vanaf studie doorgroeien naar Technisch Specialist is een uitdagende maar mooie ontwikkeling om te zien. Ik voel mij erg op mijn plek wat betreft de ondersteunende administratieve werkzaamheden.

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Ik heb mogen doorgroeien van Gastvrouw/Receptioniste naar hetgeen dat ik nu doe. Het is bijzonder prettig samenwerken, met fantastische collega’s in een fijne werkomgeving. De ontspannen sfeer en regelmatig fijne gesprekken met klanten. Iedere dag met een lach naar je werk, hoe leuk is dat?!

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Zeker de Defender 110, stoer en snel

 

  

   Niels Delhaes  

Wie ben je?

Ik ben Niels Delhaes. Ik ben 43 jaar en woon samen met Wendy en onze 3 kinderen Jethro van 10 Kaithlynn van 7 en Hailey van 4 in Elst. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken in het bos en doe ik graag leuke dingen met ons gezin.

Wat doe je?

 Ik ben service adviseur voor de werkplaats.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het is iedere dag een leuke uitdaging en iedere dag brengt wat nieuws met zich mee. Geen dag is het zelfde en het contact met klanten zorgt voor een leuke afwisseling in je werk.

 Wat vind je leuk aan Terlouw?

Een heel hecht en gezellig team wat voor elkaar klaar staat. De korte lijnen binnen Terlouw zorgen voor een fijne communicatie. En dan nog de 2 hele mooie merken om mee te mogen werken.

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

 De Jaguar F-Pace SVR en de New Defender 110 V8 Carpathian Edition

 

 


 

Rutger van de Weerdhof

Wie ben je?

Mijn naam is Rutger van de Weerdhof. Ik ben 24 jaar oud en ben woonachtig in Veenendaal. Op dit moment is dat nog bij mijn ouders en zusje, maar eind dit jaar zal ik op mezelf gaan wonen. Ik ben in 2019 afgestudeerd en heb mijn afstudeerstage bij Terlouw gedaan. Dit is zo goed bevallen dat ik hier ben blijven werken!

Wat doe je?

Mijn werk bij Terlouw is erg divers. Ik zorg ervoor dat alle auto’s die op voorraad zijn, gefotografeerd worden en op onze website geplaatst worden. Ook bied ik ondersteuning in de showroom wanneer dit nodig is en ik houd me bezig met de marketing. Zoals het plannen van evenementen en het creëren en plaatsen van content op de social media kanalen. De foto’s die op Instagram, Facebook en LinkedIn te vinden zijn, zijn dus grotendeels door mij gemaakt. Ook zijn we sinds een jaar actief op YouTube, dus zo nu en dan presenteer ik ook een video.

Wat vind je het leukste aan je werk?

De diversiteit en afwisseling maken het erg leuk en interessant. Ik vind fotografie en marketing leuk, maar ook het persoonlijke contact met de klant en het bieden van uitstekende service spreekt mij aan. Het opbouwen van langdurige relaties en het krijgen van vertrouwen geeft ook veel plezier!

Wat vind je leuk aan Terlouw?

De sfeer en werk ethiek spreken mij erg aan. Dit is naar mijn mening namelijk mooi in balans tussen formeel en informeel. De afwisseling tussen het kort gezellig hebben met collega’s, maar daarna weer hard kunnen werken en resultaten boeken vind ik erg goed. De onderlinge banden tussen de collega’s zijn ook enkel prettig te noemen.

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Mijn favoriete auto is de Jaguar XKR-S Convertible. Naar mijn mening de ultieme auto welke zowel comfortabel als sportief kan zijn. Daarnaast ben ik liefhebber van een convertible en het geluid is fantastisch!