Jaguar Terlouw
 

Maak kennis met... deel 5

In onze ''maak kennis met'' nieuwsberichten stellen wij elke maand 3 medewerkers van Terlouw voor. Dit doen we aan de hand van 5 interview vragen. Deze keer maakt u kennis met: Boy in den Bosch, Mike Polman & Martijn Kersten. 

 

Mike Polman

 

Wie ben je?

Mijn naam is Mike Polman en ik ben 32 jaar oud. Ik woon in Velp, waar ik nu al 7 jaar woon en het erg naar mijn zin heb.

 

Wat doe je?

Bij Terlouw ben ik werkzaam als transport manager. Ik werk hier al 9 jaar en ben verantwoordelijk voor het ophalen en afleveren van de auto’s bij klanten thuis, op werk of andere gewenste locatie. Auto’s die ingepland staan komen dan indien gewenst via mij op de zaak. Een gedeelte van mijn werk houd ook in het ophalen en wegbrengen van de klanten zelf. Er komen ook meer dingen bij kijken zoals het ophalen van onderdelen die met spoed nodig zijn.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het in contact zijn met klanten. Mogen rijden in mooie auto’s van 2 mooie merken. Doordat de transport is geregeld vanuit Terlouw, hoeven de klanten zich geen zorgen te maken over hoe hun auto ter plaatsen komt. Zo bied ik extra ondersteuning in het klantencontact.

 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Met de collega’s onder elkaar blijft het altijd gezellig. Het merk wordt door iedereen binnen Terlouw op een mooie manier gepresenteerd. Zowel de werkplaats als showroom hebben allemaal liefde voor het merk, waardoor de focus altijd goed ligt.

 

Welke auto binnen JLR is je favoriet? 

Range Rover Long wheel base SVO. Het is mijn favoriet door het design en de chique uitstraling.

 

Boy in den Bosch

 

Wie ben je?

Ik ben Boy in den Bosch, ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Beuningen met mijn ouders en mijn broertje.

 

Wat doe je?

Ik ben monteur niveau 3 en APK keurmeester. Ik hou mij voornamelijk bezig met het onderhouden en APK keuren van de auto’s die bij ons binnen komen.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is de variatie. Het werken aan exclusieve auto’s en zo steeds weer nieuwe dingen te leren.

 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Bij Terlouw vind ik het een gezellig team met leuke collega’s. Wat ik ook leuk vind is het mogen werken aan 2 mooie merken en aan de nieuwste auto’s.

 

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Mijn favoriete auto is de Jaguar XE SV Project 8 omdat er een heel mooi geluid uit komt.

Martijn Kersten

 

Wie ben je?

Mijn naam is Martijn Kersten. Ik ben 19 jaar en woonachtig in Gendt. Hier woon ik nog bij mijn ouders en ben ik veel in Doornenborg bij mijn vriendin.

 

Wat doe je?

Op het moment ben ik aan het leren voor niveau 4 autotechnicus en heb ik niveau 3 dit jaar afgerond. Hierbij werk ik 4 dagen in de week en ga ik 1 dag in de week naar school.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is vooral de grotere klussen waarbij de tijd voorbij vliegt zoals motoren plaatsen, ketting/riem vervangen of een elektro motor vervangen.

 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Het gezellige team dat we bij Terlouw hebben maakt het werk erg leuk. En iedereen staat voor elkaar klaar.

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Ik denk toch wel dat mijn favoriete auto de Range Rover Sport SVR (2017) is. Omdat deze een bruut geluid maakt.