Jaguar Terlouw
 

Maak kennis met... deel 6

 In onze ''maak kennis met'' nieuwsberichten stellen wij elke maand 3 medewerkers van Terlouw voor. Dit doen we aan de hand van 5 interview vragen. Deze keer maakt u kennis met: Joost Kamps, Leonie Louters en Emiel de Heij. 

 

Joost Kamps

 

Wie ben je?

Mijn naam is Joost Kamps. Ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Cuijk, waar ik samen met mijn familie woon. Ik heb in verschillende sectoren gewerkt, maar de automotive branche is waar mijn grote passie ligt. Niet alleen binnen mijn werk maar ook in mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met auto’s. Zoals zelf meer informatie achterhalen over auto’s die mijn interesse opwekken.

 

Wat doe je?

Binnen Terlouw val ik onder het Sales & Marketing team. Daarnaast houd ik me ook bezig met de content creation. Denk hierbij aan de social media. 

 

Wat vind je leuk aan je werk?

Er zijn veel aspecten die ik leuk vind aan mijn werk. Zo krijg ik de nieuwste binnenkomende auto’s als eerste te zien en fotografeer ik deze om vervolgens online te zetten. Wat ik ook leuk vind aan mijn werk is het klantencontact en de diversiteit. Het opbouwen van relaties en een onderdeel zijn van het proces. 

 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Ik vind de sfeer die er onderling op de werkvloer is erg prettig. Daarnaast is het team goed op elkaar ingespeeld, en zorgen we samen voor een goed eindresultaat en tevreden klanten.

 

Welke auto binnen JRL is je favoriet?

Land Rover Defender 90 Heritage Edition. Een tijdloos design, stoer en goed op off-road terrein. De Grasmere Green lak, op zowel de chassis als op de stalen velgen, maakt deze auto voor mij helemaal compleet.

 

Leonie Louters

 

Wie ben je?

Mijn naam is Leonie Louters. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in het mooie Rhenen. Hier woon ik samen met mijn ouders, broertje en zusje. Verder doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en ga ik graag op vakantie om mooie plekjes te bezoeken.

 

Wat doe je?

Binnen Terlouw ben ik werkzaam als gastvrouw en houd ik mij bezig met de marketing van Terlouw. Denk hierbij aan Instagram, Facebook en Tiktok.

 

Wat vind je leuk aan je werk?

Mijn werk is erg afwisselend. Ik vind de combinatie van klantcontact en marketing erg leuk. 

 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Binnen Terlouw hebben wij een heel gezellig, hecht en leuk team. Dit maakt elke werkdag extra leuk. 

 

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

De Land Rover, Range Rover Evoque Bronze Collection is mijn favoriet. De mooie bronzen accenten op de auto maken hem helemaal af! 

 

Emiel de Heij

 

Wie ben je?

Ik ben Emiel de Heij. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Cuijk. Ik woon samen met mijn ouders en mijn zus. In mijn vrijetijd sport ik graag en vind ik het leuk om een drankje te doen met mijn vrienden.

 

Wat doe je?

Ik ben werkzaam als magazijnmedewerker. Ik zorg ervoor dat mijn collega’s van de werkplaats de juiste onderdelen op tijd krijgen zodat zij hun werk goed kunnen uit voeren. Ook bestel ik onderdelen voor het bedrijf en/of klanten.

 

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik vind het contact met mijn collega’s en de klant  erg leuk.

 

Wat vind je leuk aan Terlouw? 

Het team waarmee je werkt is niet heel groot waardoor het heel persoonlijk is.  

 

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Ik vind alle nieuwe modellen erg mooi. Maar mijn voorkeur ligt toch echt bij de Jaguar XE SV Project 8.