Jaguar Terlouw
 

Maak kennis met... deel 7

 

In onze ''maak kennis met'' nieuwsberichten stellen wij elke maand 3 medewerkers van Terlouw voor. Dit doen we aan de hand van 5 interview vragen. Deze keer maakt u kennis met: Martijn Arendsen, Noa Vink en Percy Edskes. 

 

Martijn Arendsen

 

Wie ben je?

Mijn naam is Martijn Arendsen. Ik woon in het mooie Stokkum, in Gelderland, met mijn vrouw Susan en onze 2 jongens Jesse en Vince.

 

Wat doe je?

Ik werk bij Terlouw als Voorman werkplaats. Ik ben vooral bezig met het begeleiden en sturen van de jongens in de werkplaats. Ik ben Diagnose Specialist niveau 4 JLR opgeleid. Ook zorg ik voor de juiste beveiliging van onze voertuigen.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind het vooral erg leuk dat mijn werk erg divers is en geen dag hetzelfde is.

 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Het leuke aan Terlouw vindt ik dat we een een heel hecht team hebben.

 

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Mijn favoriete auto is toch wel de Jaguar SV project 8.

 

Noa Vink

 

Wie ben je?

Mijn naam is Noa Vink en ik woon in het prachtige Nijmegen. Ik heb altijd in de horeca-branche gewerkt, maar na 8 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in leuke restaurants of in de sportschool met vriendinnen. Ik ga graag op vakantie en stedentrips.

 

Wat doe je?

Ik ben werkzaam op de afdeling Aftersales, daarbij houd ik me bezig met de aftersales marketing. Wij adviseren klanten nadat zij een Land Rover of Jaguar hebben gekocht. Daarnaast plannen wij alle afspraken in voor klanten en werken we samen met de werkplaats en het magazijn.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind het leuk om de hoogste service te bieden aan klanten die mogelijk is. Daarnaast is het afwisselend werk en werk ik met twee hele mooie automerken. Het is erg leuk om de allernieuwste modellen binnen te hebben staan in de showroom.

 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Ik vind de sfeer erg leuk. Het Terlouw-team is erg hecht en houdt van gezelligheid, daarnaast zijn we goed op elkaar ingespeeld. Dit samen maakt het erg fijn om hier te werken.

 

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Mijn favoriet is de Range Rover Evoque Autobiography. Snel, stoer en elegant. 

Percy Edskes

 

Wie ben je?

Mijn naam is Percy Edskes. Ik ben 22 jaar oud en woon samen met mijn ouders in Elst, Gelderland.

 

Wat doe je?

Ik werk bij Terlouw als monteur Jaguar Land Rover. Ik houd mij vooral bezig met het uitvoeren van reparaties, onderhoud en diagnose. Zowel voor Jaguar als voor Landrover.

 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind het allerleukste aan mijn werk dat ik mag werken met de mooiste merken en dat er veel afwisseling is van nieuwe en oude modellen.

 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Ik vind het team waarmee ik werk erg leuk en vooral de saamhorigheid.

 

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Mijn favoriete auto is toch wel de Jaguar E-type en natuurlijk de oudere Defenders.