Jaguar Terlouw
 

Maak kennis met...

In onze ''maak kennis met'' nieuwsberichten stellen wij elke maand 3 medewerkers van Terlouw voor. Dit doen we aan de hand van 5 interview vragen. Deze keer maakt u kennis met: Emile Terlouw, Tim Ardts en Martijn Heeren. 

 

Tim Ardts

 

Wie ben je?

Ik ben Tim Ardts, ik ben 41 jaar oud. Ik woon in Duiven samen met mijn vrouw en twee dochters. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te gaan mountainbiken en leuke dingen doen met mijn gezin. 

Wat doe je?

Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop van het mooie merk Land Rover. Ik doe dit inmiddels 9 jaar en doe dit nog steeds met veel passie en plezier.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het  klantencontact en het onderhouden van je relaties. Daarnaast het continue ervaren welke nieuwste ontwikkelingen er ontstaan binnen Land Rover. De introductie van nieuwe modellen, met nieuwe technologieën en het evolueren van de designs. 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Het gedeelde enthousiasme en gedrevenheid met mijn collega’s. Op deze manier werken wij mooi samen om de klant het warme en premium nummer 1 gevoel te geven. 

Welke auto binnen JLR is je favoriet? 

De nieuwe Defender, alles wat het merk te bieden heeft vind je in deze auto. 


 


 

 

Emile Terlouw

 

Wie ben je?

Ik ben Emile Terlouw 53 jaar oud, woon samen met Annette en ben de vader van drie kinderen (Jasmijn 23, Freek 21 en Joris 17) ik woon in Veenendaal en sta graag op de tennisbaan of zit op de racefiets. Mijn grote passie is ons bedrijf, ik vind Terlouw het mooiste Jaguar Land Rover bedrijf van de wereld.

Wat doe je?

Samen met al mijn collega’s werken we de hele dag aan de drie pijlers van onze firma: High Service at Fair Pricing in een Warm Welcome omgeving.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Alles, maar het leukste is de samenwerking van alle collega’s om samen de klanten te helpen. 

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Terlouw is een bedrijf waarbij de klant en medewerkers centraal staan. Dit betekent elkaar helpen en ondersteunen waar nodig, positief en constructief elkaar verder helpen. En de klant voorzien van de voor hem passende mobiliteit. Niemand heeft een Jaguar of Land Rover nodig, maar iedereen wil er één!

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

Ik ben een groot liefhebber van de E-Type en natuurlijk de Discovery.

 


 

 

Martijn Heeren

 

Wie ben je?

Ik ben Martijn Heeren. Ik ben 35 jaar oud. Ik kom uit Arnhem en woon daar met mijn vrouw en twee dochters van 4 en 1. Mijn grootste passies zijn auto’s en techniek.

Wat doe je?

Ik ben chef werkplaats. Ik ben verantwoordelijk voor een goede gang van zaken in de werkplaats. Hierbij begeleid ik de monteurs, voer nacontroles uit en bemoei me met complexe diagnoses en reparaties van zowel, fossiele brandstofmotoren, als elektro- en hybride voertuigen. 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Complexe problemen oplossen, het werken in teamverband en het werken met exclusieve auto’s.

Wat vind je leuk aan Terlouw?

Het gevoel van betrokkenheid en het familiegevoel. Betrokken zijn in een hechte organisatie. 

Welke auto binnen JLR is je favoriet?

F-Pace SVR. Sportieve familie auto.