Jaguar Terlouw
 

Maatregelen Corona Virus

MAATREGELEN CORONAVIRUS

U blijft welkom bij ons!

Terlouw zal gewoon haar reguliere openingstijden hanteren. Dit betekent dat wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Let op: De werkplaats is op zaterdag gesloten.

Naast maatregelen op het gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat worden bovendien onderstaande maatregelen genomen: Het tijdelijk niet meer schudden van handen. Het houden van minimaal 1,5 meter afstand als wij met u in gesprek zijn. Het strikt opvolgen van alle protocollen omtrent handen wassen. Het gebruik van extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik. Medewerkers met (milde) klachten mogen niet werken. Het uitvoeren van extra schoonmaakrondes in de high-touch-gebieden. Het niet meer aannemen van contant geld. Wij willen u vragen te betalen met uw pinpas. Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten of op een andere manier in contact met ons te komen.. U kunt bijvoorbeeld denken aan videogesprek, telefonisch gesprek of via de chat of e-mail.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Met vriendelijke groet,

Terlouw Autogroep B.V.