Jaguar Terlouw
 

Special Vehicle Operations

drie special vehicle operaitons Range Rovers

Terlouw: Jaguar Land Rover dealer én SV products partner

Binnen de merken Jaguar en Land Rover vinden we een afdeling die zich richt op het maken en samenstellen van unieke auto’s. Deze afdeling opereert vanuit de naam “Special Vehicle Operations”, oftewel SVO. Binnen SVO worden unieke Jaguars en Land Rovers gecreëerd, maar kunnen wij de klant ook uitzonderlijke mogelijkheden bieden om een speciale auto te ontwerpen. Terlouw is een SV partner en dat wil zeggen dat wij gespecialiseerd zijn om samen met u een uiterst exclusieve auto samen te stellen. Dit betekent tevens dat wij vaak vele SVO-producten op voorraad hebben, bijvoorbeeld de auto’s op bovenstaande foto.

 

Jaguar

SVR

Bij Jaguar richt SVO zich voornamelijk op het maken van auto’s die buitengewone prestaties leveren. Zo kennen we de Jaguar F-Type en F-Pace SVR. Beide uitgerust met een supercharged V8 die over ruim 500 pk beschikt. De F-Type SVR is met zijn 575 pk zelfs in staat om vanuit stilstand in minder dan 4 seconden naar de 100 kilometer per uur te acceleren!

Special Vehicle

Daarnaast maakt SVO auto’s die zeer exclusief en uitzonderlijk zijn vanwege een gelimiteerd aantal. Het meest recente model is de Jaguar XE SV Project 8. Deze vierdeurs sedan heeft het record van de snelste rondetijd op de Nürburgring Nordschleife in zijn klasse! Op onderstaande foto ziet u het exemplaar dat wij eind vorig jaar in onze showroom hadden.

Terlouw SVO Jaguar

 

Land Rover

Range Rover Sport SVR

Bij Land Rover richt SVO zich voornamelijk op het maken van een zo comfortabel mogelijke auto en daarbij de mogelijkheid geven deze te individualiseren. Daarnaast is er ook de Range Rover Sport SVR die uitzonderlijke prestaties biedt. Dit model was tevens bij zijn introductie de snelste SUV op de Nürburgring Nordschleife.

Range Rover SV Autobiography

Toch richt SVO zich bij de Range Rover zich voornamelijk op comfort. De Range Rover SV Autobiography biedt luxe van ongekend hoog niveau. Zo is dit model standaard uitgevoerd als een lange wielbasis. Hierdoor kunt u achterin bijna horizontaal liggen, beschikt u over een werktafel en kunt u genieten van een koud glas champagne dankzij de koeler!

Range Rover Velar SV Autobiography Dynamic

De Range Rover Velar SV Autobiography Dynamic is een mix tussen prestaties en comfort. In dit model vind u namelijk de meest luxe stoelen, maar maakt de uitlaat wel een mooi geluid wanneer er gas gegeven wordt.

Terlouw SV Land Rover

Uiteraard kunt u ook voor alle overige Jaguar en Land Rover modellen bij ons terecht.