Jaguar Terlouw
 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. 
Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Werkplaatsafspraak maken 

 

Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer.

Lees meer

Jaguar Garantie

De eerste drie jaar nadat uw nieuwe Jaguar is geleverd dekt de voertuiggarantie alle onderdelen die behoren tot de uitrusting van uw Jaguar. Daarnaast kunt u rekenen op Jaguar lak - en anticorrosiegarantie.

Lees meer

Jaguar InControl

InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

Lees meer

Jaguar Pivi & Pivi Pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Lees meer
Bruine bekleding Jaguar of Land Rover

Onderhoud

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat werkelijk niets te wensen overlaat. Om te garanderen dat uw Jaguar optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud van belang. Geheel volgens de fabrieksvoorschriften. Dit is niet alleen een voordeel voor de auto, maar ook voor u. 

Lees meer
Voorruit Jaguar of Land Rover

Reparaties

Ook al is uw Jaguar in topconditie, soms is een reparatie onvermijdelijk. Bijvoorbeeld uit voorzorg of bij problemen. In dat geval wilt u altijd een goede en snelle reparatie. Die service krijg je bij Jaguar dealer Terlouw. Bij ons bent u verzekerd van specifieke kennis en het vakmanschap dat u alleen bij een Jaguar dealer vindt.

Lees meer

Onderdelen

Bij Jaguar zeggen we altijd: “Keep your Jaguar a Jaguar with genuine parts. There are some things you should keep in the family. Your choice of vehicle parts is one of them.” De ‘genuine parts’, ofwel originele onderdelen, zijn speciaal ontworpen voor een Jaguar en houden uw Jaguar in topconditie.

Lees meer
Grijze Jaguar op regenachtige weg

Haal en brengservice

Is het tijd om uw Jaguar voor reparatie of onderhoud naar onze werkplaats te brengen? Breng de auto en haal de auto weer op als hij klaar is. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar niet altijd tijd voor heeft. Daarom nemen wij u deze taak graag uit handen. 

Lees meer
Jaguar Wiel met rode remblokken

Bandenhotel

Om optimaal rijcomfort en veilig rijgedrag te garanderen zijn winterbanden in de winter een belangrijk onderdeel van een Jaguar. Rijdt u met winterbanden? Dan denkt u aan de veiligheid van u en uw passagiers. Maar waar laat u uw winterbanden als u deze niet nodig heeft? 

Lees meer
Rode Jaguar rijdend op de weg

Vervangend vervoer

Moet u uw Jaguar missen omdat uw auto bij de Jaguar- dealer staat voor onderhoud of reparatie? Voor goed onderhoud nemen wij graag de tijd. Maar dat wil niet zeggen dat u ondertussen zonder vervoer zit. Jaguar Terlouw houdt u graag mobiel.

Lees meer
Rode Jaguar voorkant

Fabrieksmodificaties

Wanneer uw nieuwe Jaguar aan u wordt afgeleverd beschikt deze over de nieuwste innovaties en nieuwste stand van techniek. Omdat Jaguar continu werkt aan het innoveren en verbeteren van auto’s gebeurt het wel eens dat wij interessante ontwikkelingen met terugwerkende kracht willen doorvoeren. 

Lees meer
achterzijde witte Jaguar

Handleidingen

Een Jaguar omvat een uitrusting met veel verschillende systemen en functies. Wilt u het meest uit uw Jaguar halen? Dan adviseren wij om de bijgeleverde handleidingen goed te bestuderen. Het zou zonde zijn als u functies niet weet en niet kunt genieten van de voordelen. 

Lees meer

Accessoires

In de Jaguar shop in de showroom van Terlouw vindt u verschillende accessoires voor het interieur en het exterieur van uw Jaguar. Per model Jaguar hebben wij diverse mogelijkheden aan accessoires. Daarnaast bieden wij ook diverse Jaguar Merchandise en kleding aan. 

Lees meer