Jaguar Terlouw
 
Dienst Terlouw: aircoservice afbeelding airco

aircoservice

Airconditioning: voor velen inmiddels geen luxe meer, maar een onmisbare voorziening. We kunnen niet meer zonder. Dankzij de airconditioning in uw Jaguar houdt u ’s zomers het hoofd koel en zijn de ramen in de winter snel vrij van condens. Echter, een airco is niet onderhoudsvrij. Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houdt uw airco in topconditie met onze aircoservice. 

 

aircoservice bij terlouw  

 

Het is zaak om uw airconditioning goed te onderhouden om te volgende redenen. Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en heeft beter zicht op de omgeving. En dat komt de rijveiligheid ten goede. Is het al even geleden dat uw airco is onderhouden? Dan kunnen vreemde luchtjes ontstaan en neemt de kans op defecten toe.

Het airconditioningsysteem is gevuld met een koelmiddel waarvan per jaar 8% ‘ontsnapt’. Met minder koelmiddel presteert een airconditioning niet maximaal waardoor die uiteindelijk kapot kan gaan.    

Bij Jaguar Terlouw nemen we graag uw airco mee in het reguliere onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren onze monteurs het systeem op lekkages, worden alle componenten gecontroleerd en wordt het koelmiddel weer op peil gebracht. Zo helpen we u en uw aircosysteem koel de zomer door. Wij adviseren om minimaal eens per jaar het systeem te laten reinigen. Hierdoor verdwijnen nare luchtjes als sneeuw voor de zon en werkt uw airconditioning op volle kracht.  

 

maak een werkplaatsafspraak