Jaguar Terlouw
 
Dienst Terlouw APK voor Jaguars

APK

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze keuring is ingevoerd om te controleren of auto’s en motoren nog verkeersveilig zijn en voldoen aan de milieunormen. U bent wettelijk verplicht dit één keer per jaar te laten doen. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd veilig rijdt. Is het weer tijd voor een jaarlijkse keuring van uw Jaguar? Laat ons de APK uitvoeren. Neem contact op met onze werkplaats om zo snel mogelijk een afspraak te maken. 

Tijdens een APK wordt uw gehele Jaguar gecontroleerd. Zo wordt er onder andere gekeken naar de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, veiligheidsgordels en verlichting. Om ervoor te zorgen dat uw auto voldoet aan de milieunormen wordt de samenstelling van uitlaatgassen geanalyseerd met speciale meetinstrumenten. Eventuele problemen worden hierdoor tijdig ontdekt wat u uiteindelijk veel geld aan onderhoud kan schelen.

 

apk in combinatie met onderhoud 

 

Geen zin om meerdere keren op en neer te rijden naar onze garage? Combineer de APK met een onderhoudsbeurt. Doordat wij uw auto vooraf hebben gecontroleerd gaat uw auto in optimale conditie de keuring in. Het voordeel voor u is dat wij de keuringskosten voor onze rekening nemen. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. U betaalt alleen de kosten voor het afmelden en de viergasmeting (bij benzine motoren) of roetmeting (bij diesel motoren). 

Op zoek naar een betrouwbare APK keuring? Bij Jaguar garage Terlouw bent u altijd verzekerd van de beste service door onze Jaguar specialisten. Verloopt de APK van uw Jaguar binnen twee maanden? Maak dan alvast een afspraak. 

 

maak een werkplaatsafspraak