Jaguar Terlouw
 
Jaguar financiële diensten

FINANCIËLE DIENSTEN

Het uitzoeken van een nieuwe Jaguar bij Jaguar Terlouw is een leuk en serieus moment. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit de modellen wacht u nog een belangrijke beslissing. Gaat u kopen of financieren? Bij de aanschaf van een Jaguar heeft u verschillende opties om deze aankoop te bekostigen. Zo kunt u de auto met eigen middelen betalen. Echter, het is ook mogelijk om de auto met een financiering aan te schaffen. Dit kan zowel particulier als zakelijk. Wij stellen u een gepersonaliseerde financiering. Helemaal op maat van uw wensen en behoeften.

Er bestaan bij ons twee soorten financiering: classic financiering en flex financiering. Welke optie voor u het beste is, is afhankelijk van uw situatie. Wij helpen u graag om daarin de juiste keuze te maken.

 

Classic financiering

Een financiering (verkoop of lening op afbetaling) is de klassieke formule om een Jaguar te financieren. Het is eenvoudig om de overeenkomst af te sluiten. Daarnaast biedt deze vorm flexibele voorwaarden op maat van uw behoeften. U blijft te allen tijde eigenaar van uw Jaguar. 

 

Flex financiering

De Jaguar ‘Flex’ financiering (verkoop of lening op afbetaling) combineert alle voordelen van klassieke financieringsmethoden tot een aantrekkelijke nieuwe formule om een Jaguar te kopen. U kiest zelf of u een voorschot wilt geven of niet. Daarna betaalt u een aantal verlaagde maandaflossingen en aan het einde van het contract de laatste verhoogde maandaflossing. 

Wanneer u kiest voor een Jaguar met financiering aan te vragen zult u ongetwijfeld vragen hebben. Wij helpen graag met een antwoord op deze vragen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in het Gelderse Oosterhout.  

maak een afspraak