Jaguar Terlouw
 
Dienst Terlouw: Handleidingen

handleidingen

Een Jaguar omvat een uitrusting met veel verschillende systemen en functies. Wilt u het meest uit uw Jaguar halen? Dan adviseren wij om de bijgeleverde handleidingen goed te bestuderen. We horen vaak dat Jaguar rijders zelfs na een paar maanden nog achter nieuwe functies van hun auto komen nadat ze de handleiding gelezen hebben. Het zou zonde zijn als u die functies mist en niet kunt genieten van de voordelen. 

 

Jaguar iguide: leer uw jaguar kennen

Meer weten over instellingen, technische gegevens en de functies van een Jaguar? U kunt uw Jaguar handleidingen vinden door de Jaguar IGuide app te downloaden. De app is zowel beschikbaar voor Iphone als Android.

Download voor IOS

Download voor Android

 

Andere mogelijkheden

Instructieboek: bij de auto is ook een uitgebreid instructieboek bijgeleverd. Dit is een perfect hulpmiddel om beter kennis te maken met de mogelijkheden van uw auto. Wij adviseren daarom dit boek een keer door te lezen. Laat u verrassen door de vele opties die Jaguar te bieden heeft. 

Instructiefilmpjes: Via de Nederlandse Jaguar website vindt u ook handige instructiefilmpjes die u precies laten zien hoe iets werkt.   

Voor vragen over uw Jaguar kunt u ook altijd bij ons terecht. Kom eens langs bij onze showroom in Oosterhout. 

 

 

bezoek onze showroom