Jaguar Terlouw
 
Dienst Terlouw: Onderhoud

Houdt uw Jaguar in topconditie. Laat het onderhoud over aan onze Jaguar specialisten. 

maak een werkplaatsafspraak

onderhoud

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat werkelijk niets te wensen overlaat. Om te garanderen dat uw Jaguar optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud van belang. Geheel volgens de fabrieksvoorschriften. Dit is niet alleen een voordeel voor de auto, maar ook voor u. Wilt u straks uw Jaguar inruilen voor een nieuwer model? Dan speelt onderhoud van een auto een grote rol bij de waardebepaling. Een Jaguar in topconditie heeft een hogere waarde.   

Onze Jaguar monteurs zijn allen ervaren autotechnici die allemaal trainingen hebben doorlopen waardoor ze alle ins and outs van Jaguar kennen. Een betere plek om uw Jaguar achter te laten is er niet. 

vraag onderhoud aan

Onderhoud Terlouw: Aircoservice

aircoservice

U kunt bij Terlouw terecht voor de onderhoud van uw airco. Door middel van onze aircoservice houdt u uw airco in topconditie. Wij adviseren u op minimaal een keer per jaar uw aircosysteem te laten reinigen, controleren en onderhouden. Waarom dit zo belangrijk is?

Lees hier meer over de aircoservice

Onderhoud Terlouw: APK

apk

APK, staat voor algemene periodieke keuring en is voor iedere auto wettelijk verplicht om dit één keer per jaar te laten doen. Ook dit doet het onderhoudsteam van Terlouw graag voor u. Tijdens de APK bij Terlouw wordt de gehele Jaguar gecontroleerd waardoor u weet dat u weer veilig op de weg kunt.  

Lees meer

Onderhoud Terlouw: Banden

banden

De banden zijn de schoenen van de Jaguar en daardoor erg belangrijk. Een Jaguar rijdt beter op de juiste banden, wat het rijcomfort ten goede komt. Welke banden de juiste zijn? Dat hangt af van verschillende factoren. Ook voor het vervangen van uw banden of voor de onderhoud van uw banden kunt u bij Terlouw terecht. 

Lees hier meer over de verschillende factoren

Onderhoud Terlouw: Onderhoudscontract

onderhoudscontract

Vindt u het niet fijn om voor verrassingen te staan bij onderhoudsuitgaven? Dan is het onderhoudscontract van Terlouw wellicht wat voor u, Met een onderhoudscontract worden regulier onderhoud en reparaties tegen een vast maandtarief gerekend, zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Meer weten over het onderhoudscontract van Terlouw?

Lees hier meer

Onderhoud Terlouw: Snelservice

snelservice

Terlouw beschikt ook over een snelservice. Deze service kunt u inschakelen wanneer u snel onderhoud nodig hebt bij een klein probleem. Alles wat snel op te lossen is doen wij onmiddellijk, zo kunt u snel weer de weg op. Hiervoor is geen afspraak nodig, kom langs en wacht onder het genot van een kopje koffie tot uw auto van het juiste onderhoud voorzien is. 

Lees meer

Onderhoud Terlouw: reiniging

reiniging

Wilt u weer dat schone en frisse gevoel ervaren dat u had toen u uw Jaguar net gekocht had? Laat dan uw Jaguar reinigen bij Terlouw. Dit is niet alleen goed voor uw gevoel maar ook voor de technische staat en economische waarde. Meer weten over de reiniging bij Terlouw?

Lees hier meer