Jaguar Terlouw
 
Dienst Terlouw: onderhoudscontract

onderhoudscontract

Autorijden kost geld. Brandstof en parkeren worden steeds duurder. En ook al rijdt u geen kilometer, dan nog betaalt u uw verzekering en wegenbelasting. Vindt u het niet fijn om voor verrassingen te staan bij onderhoudsuitgaven? Maak dan gebruik van een onderhoudscontract bij ons. Met een onderhoudscontract worden regulier onderhoud en reparaties tegen een vast maandtarief gerekend. Een extra controle voor de zomervakantie of antivries bijvullen voor als het kouder wordt? Het zit er allemaal bij ingegrepen. Zo komt u niet meer voor financiële verrassingen te staan en rijdt u onbezorgd rond.

 

voorspelbare kosten 

Met een onderhoudscontract brengt u uw onderhoudskosten terug tot vaste, voorspelbare maandbedragen. Ideaal toch? We rekenen graag een persoonlijk onderhoudscontract uit voor uw Jaguar. Dit contract wordt gevormd op basis van uw rijgedrag, jaarkilometrage, technische staat en kilometerstand van uw auto. Hierdoor weet u op voorhand wanneer uw Jaguar onderhoud nodig heeft en wat dat zal gaan kosten.   

Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat uw Jaguar in topconditie blijft. Een Jaguar die voortdurend perfect is afgesteld, regelmatig verse olie krijgt en tevens op alle relevante punten wordt nagekeken door een specialist, kampt met minder problemen. Zo vermijdt u onvoorspelbare kosten door mankementen.

 

onderhoudscontract bij jaguar terlouw 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Of heeft u vragen over onze werkwijze of service? Neem dan eenvoudig contact met ons op via telefoonnummer 026 323 33 44 of stuur een e-mail naar info@terlouw.nl. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. 

neem contact met ons op