Jaguar Terlouw
 
Dienst Terlouw: reparaties

Heeft uw Jaguar een reparatie nodig? Zorg dat uw Jaguar in goede handen is bij Jaguar experts voor een snelle en goede reparatie.

maak een werkplaatsafspraak   

reparaties

Ook al is uw Jaguar in topconditie, soms is een reparatie onvermijdelijk. Bijvoorbeeld uit voorzorg of bij problemen. In dat geval wilt u altijd een goede en snelle reparatie. Die service krijg je bij Jaguar dealer Terlouw. Bij ons bent u verzekerd van specifieke kennis en het vakmanschap dat u alleen bij een Jaguar dealer vindt.
 

Uw Jaguar kan slijten door langdurig gebruik of door een ongeval of probleem. Bij gebruik slijten bijvoorbeeld remblokken, banden of de accu. Hier kunt u niets aan doen, maar een reparatie is verstandig voor uw rijcomfort en veiligheid. Ook in het geval van pech doen wij er alles aan om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Bij Terlouw kunt u kiezen uit de volgende diensten:

 

Dienst reparaties: schadeherstel

Schadeherstel

Helaas is er altijd kans op schade. Heb je een kleine schade of flinke deuk in uw Jaguar? Die schade ziet u natuurlijk zo snel mogelijk weer verdwijnen. U kunt uw auto met een gerust hart aan ons toevertrouwen

 Lees meer
dienst reparaties: ruitreparaties

Ruitreparaties

Een sterretje in uw voorruit. Vervelend, toch? Echter, veel automobilisten blijven doorrijden met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in de voorruit? Kom direct naar Terlouw en voorkom doorscheuren. 

Lees meer
Dienst reparaties: spotrepair

Spot repair

Spot repair is een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van herstelwerk is gewaarborgd. Bij spot repair herstellen onze monteurs het beschadigde deel tot het resultaat egaal is. 

 Lees meer