Jaguar Terlouw
 
Ruit ruitreparaties van Terlouw

ruitreparaties

Een sterretje in uw voorruit. Vervelend, toch? Echter, veel automobilisten blijven doorrijden met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in de voorruit? Kom direct naar Jaguar garage Terlouw en voorkom doorscheuren.

Een sterretje kan namelijk verder barsten tot een onherstelbare breuk. Dit gebeurt sneller bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld bij het gebruik van de airconditioning. Voorkom ergere schade, want een sterretje in uw ruit repareren wij eenvoudig en snel. Dat scheelt schade voor uw auto en portemonnee. Bij een ruitreparatie zijn er twee opties: snelle reparatie of vervanging. 

 

maak een werkplaatsafspraak

 

snelle reparatie 

 

Bij kleine beschadigingen, zoals een barst of een ster, kan de ruit vaak eenvoudig en onzichtbaar worden gerepareerd met speciale hars. Wij adviseren dit zo snel mogelijk te doen om erger te voorkomen. Graag zijn wij u van dienst voor het repareren van uw ruit. Bovendien kunnen wij de financiële afwikkeling rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar, dat is wel zo gemakkelijk. 

 

vervanging 

 

Als een snelle reparatie van uw voorruit niet meer mogelijk is, kunt u bij ons terecht voor een vervanging van de voorruit. Onze monteurs volgen de exacte procedures van Jaguar en gebruiken alleen voorgeschreven materialen. Waarom? Een nieuwe ruit moet namelijk op dezelfde, unieke wijze en met dezelfde materialen als in de fabriek worden verlijmd met de carrosserie. Na vervanging van de voorruit lijkt het net alsof de auto zo uit de fabriek is gekomen.

Indien uw voorruit een snelle reparatie of vervanging nodig heeft, in beide gevallen kunt u bij Jaguar Terlouw terecht. Heeft u een sterretje in de voorruit? Voorkom dat deze nog groter wordt. Maak vandaag nog een afspraak met onze monteurs.

 

Binnenkant Ruit ruitreparaties van Terlouw

Sterretje of barst in de ruit? Zorg voor uw veiligheid en laat de ruit op tijd repareren door onze Jaguar monteurs. 

maak een werkplaatsafspraak