Jaguar Terlouw
 
DIenst Terlouw: schadeherstel

Heb je een kleine schade of flinke deuk in uw Jaguar? Die schade ziet u natuurlijk zo snel mogelijk weer verdwijnen. 

maak een werkplaatsafspraak   

schadeherstel

Helaas is er altijd kans op schade. Heb je een kleine schade of flinke deuk in uw Jaguar? Die schade ziet u natuurlijk zo snel mogelijk weer verdwijnen. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij onze Jaguar schadeherstel specialisten die daarvoor perfect zijn opgeleid. Wij zijn een door Jaguar erkend schadeherstelbedrijf waardoor wij uw Jaguar weer in topconditie kunnen brengen. Zodoende kunt u uw auto met een gerust hart aan ons toevertrouwen. 

Als officieel Regionaal Jaguar Centrum kunnen wij u ook helpen bij de afwikkeling van autoschade. Zo kunnen wij de taxatie en financiële afwikkeling voor u verzorgen. Bij het herstel van de autoschade kiest u zelf bij welk bedrijf u de schade laat uitvoeren. Bedenk wel dat een officieel Regionaal Jaguar Centrum meer ervaring heeft dan een universeel herstelbedrijf. Wij werken ten slotte dagelijks met Jaguars. Bij schadereparatie aan een Jaguar is het belangrijk dat deze op dezelfde wijze wordt hersteld. Geheel volgens de normen van Jaguar op het gebied van kwaliteit en onderhoud. 

 

schadeherstel voordelen voor u

Wij snappen dat u niet dagelijks wordt geconfronteerd met schade aan uw auto. Het is daarom meer dan logisch dat u niet volledig op de hoogte bent van procedures van verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven. Dit nemen wij u dan ook graag uit handen, zodat u uw tijd en aandacht aan belangrijkere zaken kunt besteden.

> Wij nemen u graag de volledige afwikkeling van het schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij uit handen, inclusief taxatie en financiële afhandeling.

> Wij garanderen dat de restwaarde van uw auto blijft behouden na reparatie.

> Uw mobiliteit is tijdens het schadeherstel gegarandeerd. Wij bieden u graag verschillende mogelijkheden van vervangend vervoer aan.

> Een door Jaguar erkend schadeherstelbedrijf maakt alleen gebruik van originele Jaguar onderdelen en materialen bij de reparatie van uw auto. Hierdoor wordt uw auto geheel volgens richtlijnen van de fabriek hersteld.

> Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door speciaal getrainde medewerkers, waarbij de exacte normen van Jaguar in acht worden genomen.

Schadeherstel Jaguar door Terlouw

Laat u de schade door ons uitvoeren? Dan behoudt u uw garantievoorwaarden. Doordat wij originele Jaguar onderdelen gebruiken garanderen wij dat de 6 jaar carrosseriegarantie en 3 jaar lakgarantie van kracht blijven. Ook op de schadereparatie zelf heeft u uiteraard Jaguar garantie. Heeft u bepaalde vragen over schadeherstel? Twijfel niet om contact met ons op te nemen of kom eens langs in het Gelderse Oosterhout.

neem contact met ons op