Jaguar Terlouw
 
Dienst van Terlouw: snelservice

snelservice

 

Heeft u een lekke band of defecte lamp? Wilt u voordat u op vakantie gaat uw olie bijgevuld hebben? Maak dan gebruik van onze snelservice. Kleine problemen kunnen namelijk op een vervelend moment optreden. Op zo’n moment wilt u niet achteraan in de rij aansluiten. Daarom kunt u voor kleine reparaties terecht bij onze snelservice. Het grote voordeel is dat u hiervoor geen afspraak hoeft te maken. U kunt bij ons langsrijden en wachten totdat uw auto klaar is. Om ervoor te zorgen dat wij u nog sneller kunnen helpen is het slim om ons van tevoren te bellen. Dan maken wij plek in de werkplaats voor uw auto. 

 

snelle reparatie

 

Onze snelservice vervangt ruitenwisserbladen en stukgereden banden. En dat terwijl u wacht. Tegelijkertijd controleren wij ook de bandenspanning en vloeistofniveau van uw Jaguar. Alles wat snel op te lossen is doen we onmiddellijk. Zo kunt u zo snel mogelijk weer de weg op.

 

snelle diagnose 

 

Heeft u twijfels over uw remsysteem? Hoort u een geluid dat u niet helemaal vertrouwt? U kent uw eigen Jaguar het beste. Daarom kunt u het best even langskomen. Wij controleren wat er mis is met uw Jaguar en herstellen het probleem indien mogelijk direct. Bij niet acute gevallen of wanneer het u niet uitkomt sturen wij u gerustgesteld op pad en maken we een afspraak voor later.

 

maak een werkplaatsafspraak