Jaguar Terlouw
 
Dienst Terlouw: spotrepair

spotrepair

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Kleine beschadigingen in de lak hebben een grote invloed. Een auto die regelmatig wordt onderhouden heeft een grotere waarde dan een auto die nooit gewassen, uitgezogen en gepoetst wordt. Om die reden adviseren wij regelmatig onderhoud aan uw auto te laten doen. Met spot repair hebben we de mogelijkheid om die kleine beschadigingen eenvoudig te herstellen. Zo rijdt u in de mooiste Jaguar en houdt u de waarde van de auto het hoogst.

 

Wat is spotrepair?

Spot repair is een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van herstelwerk is gewaarborgd. Bij spot repair herstellen onze monteurs het beschadigde deel tot het resultaat egaal is. 

Het is kostenbesparend omdat we bij beschadiging van een onderdeel niet de hele auto hoeven te herstellen. Bij een traditionele schadehersteller wordt al snel de hele auto of een groot deel hersteld. Met spot repair scheelt dit dus in tijd en kosten. U bespaart dus geld en uw auto is dezelfde dag weer mooi en schadevrij. 

Heeft u op dit moment een kleine beschadiging aan uw Jaguar? Wacht niet langer en maak een afspraak bij een van onze monteurs. Wij zorgen door middel van spot repair ervoor dat de schade wordt gerepareerd. Onzichtbaar en snel. De lak wordt plaatselijk aangebracht zodat u nergens kleurverschil ziet. De precieze kosten zijn afhankelijk van de grootte, plaats en aard van de schade. Indien u hier een indicatie van hebben, kunt u het best contact met ons opnemen. Onze monteurs kunnen u alles vertellen over spot repair en de kosten daarvan.

Maak een werkplaatsafspraak
Spotrepair voor Jaguars dienst van Terlouw