Jaguar Terlouw
 

vacature magazijnmedewerker

 

Ben jij op zoek naar een vacature als magazijnmedewerker? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Wij zijn namelijk op zoek naar een magazijnmedewerker voor de parts en accessoires afdelingen van Jaguar Land Rover dealer Terlouw. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Op deze pagina vertellen we je er alles over!

 

Vacature verkoper Terlouw

wat bieden wij een magazijnmedewerker bij terlouw

Wij bieden een magazijnmedewerker bij Terlouw, naast een baan waar je dagelijks omringt bent door mooie Jaguars en Land Rovers, de volgende zaken:

-          Een fulltime baan

-          Cultuur van een jong familiebedrijf

-          Een hechte groep collega’s

-          Gezonde dosis humor met oog voor elkaar

-          Mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

-          Goed salaris

Spreekt jou dit aan? Stuur dan een email naar E.Terlouw@terlouw.nl met een korte motivatie en jouw CV!

 

WANNEER SOLLICITEREN ALS magazijnmedewerker BIJ TERLOUW?

Ben jij een magazijnmedewerker, of heb je interesse in het werk als magazijnmedewerk en ben je ook nog eens enthousiast geworden door bovenstaand stuk? Dan zien we jouw sollicitatie graag verschijnen. Om jou een volledig beeld te geven of de vacature bij je past, onderstaand een aantal eigenschappen die wij belangrijk vinden:

-          Je bent een starter met interesse in het werk als magazijnmedewerker of je hebt ervaring als magazijnmedewerker

-          Je bent klantvriendelijk en vind het leuk om onze klanten te helpen

-          Je bent fulltime beschikbaar

-          Je hebt een MBO opleiding

-          Je bent een échte aanpakker

Kan jij ook nog bovenstaande punten aftikken?


 

Solliciteer direct
Vacature verkoper auto-industrie

OVER TERLOUW

 

Terlouw is dé Jaguar Land Rover dealer van Gelderland en omgeving. Bij Terlouw vinden wij service erg belangrijk. Of iemand nu een nieuwe of tweedehands auto komt aanschaffen of komt voor onderhoud, wij vinden het belangrijk dat de klant met een glimlach naar huis gaat. De slogan van Terlouw is dan ook ‘’easy to do business with’’ en dat straalt iedereen binnen ons team ook uit. Wil jij meer weten over he bedrijf? Bekijk dan onze over ons pagina eens.