Jaguar Terlouw
 

over terlouw

Goedendag en leuk dat u op onze 'over ons'-pagina kijkt!

 Wij zijn Terlouw, trotse dealer van zowel Jaguar als Land Rover in de regio Arnhem, Nijmegen. U kunt ons vinden in Oosterhout (Gelderland), een klein plaatsje in Gelderland. Komt u uit de regio? Vanuit de A15 heeft u ons mooie pand wellicht al eens zien staan. Onze showroom is namelijk gesitueerd op een zichtlocatie langs de A15. Kom ons eens bezoeken, wij staan voor u klaar met een lekkere kop koffie of thee. 

 

Bekijk waar u ons kunt vinden

Of lees meer over ons team

HISTORIE van Terlouw

In 2012 hebben wij - Wouter Roelofsen, Emile Terlouw en Rick Terlouw (wie per 01-09-2021 met een nieuwe uitdaging is begonnen) - het Land Rover dealerschap voor de Regio Arnhem, Nijmegen (Gelderland) overgenomen. Met allemaal een andere achtergrond hebben wij onze sterke eigenschappen gecombineerd en in korte tijd een sterk bedrijf met sterke merken opgebouwd in onze regio. Zo had Rick al 12 jaar ervaring met het merk Land Rover, komt Emile uit de PON stal en hield zich bezig met een Duits merk. Dit werd goed aangevuld door Wouter, die een grote ervaring heeft met financiën en ICT. Deze combinatie heeft geleid tot waar Terlouw nu staat, daar zijn we erg trots op. 

In 2016 hebben wij ook het merk Jaguar overgenomen. Wij zaten toen nog in een ander pand, maar dat werd na de overname al snel te klein. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en hebben gekozen voor een kooppand op eigen grond. Gelegen op het nieuwe industrieterrein, Park 15 te Oosterhout vonden wij de ideale locatie. Vanaf de A15 is ons sprankelende gebouw goed zichtbaar. Aangezien het pand nieuw gebouwd moest worden, konden we het helemaal bouwen en inrichten naar de nieuwe huisstijl van Jaguar Land Rover. Het wordt daardoor ook niet voor niets in Nederland gezien als ''een Flagship store'' van Jaguar Land Rover. 

Inmiddels behoort Terlouw tot de grotere Jaguar Land Rover dealerbedrijven in Nederland. Wij werken continu aan het verbeteren van onze diensten en services. Zodat we de stijgende lijn van de afgelopen jaren door kunnen blijven zetten. 

Over ons Terlouw

Terlouw verwelkomt u graag

Bij Terlouw verwelkomen wij u graag voor de verkoop van een tweedehands of nieuwe Jaguar. Bij ons staat service erg hoog in het vaandel en dit is te merken. Onze slogan is daarom ook ''high service, fair pricing''. Tijdens de verkoop van een auto staat u met uw wensen centraal. Samen gaan wij kijken welke auto echt bij u past. Of dit nu een tweedehands of een nieuwe Jaguar is, dat maakt voor ons niets uit. Wij vinden het uiterst belangrijk dat u de echte Jaguar Land Rover service ervaart en met een glimlach naar huis gaat. 

Maar ook na de verkoop van uw auto staan we voor u klaar. Wij bieden verschillende diensten aan, zodat we het voor u zo plezierig mogelijk maken. Zo hebben wij een moderne professionele werkplaats met ervaren en gespecialiseerde Land Rover en Jaguar monteurs. Onze specialisten houden net zo veel van het merk als u doet en daardoor weet u zeker dat uw auto in de goede handen is. U kunt bij onze werkplaats terecht voor onderhoud, reparatie of bijvoorbeeld een APK inspectie. Benieuwd naar de rest van onze diensten? Klik dan hier.

Wij hopen u snel te verwelkomen in onze mooie showroom. Bent u benieuwd naar onze showroom? Onderstaand vindt u onze virtuele tour waarmee u alvast een kijkje kunt nemen in onze showroom. Heeft u al een specifieke auto in gedachten? Plan dan direct een proefrit in en ervaar uw favoriete Jaguar op de weg. 

Plan direct een proefrit in