Jaguar Terlouw
 

Mike Polman

TRANSPORT MANAGER

 

Mijn naam is Mike Polman en ik ben 32 jaar oud. Ik woon in Velp, waar ik nu al 7 jaar woon en het erg naar mijn zin heb. Bij Terlouw ben ik werkzaam als transport manager. Ik werk hier al 9 jaar en ben verantwoordelijk voor het ophalen en afleveren van de auto’s bij klanten thuis, op werk of andere gewenste locatie. Auto’s die ingepland staan komen dan indien gewenst via mij op de zaak. Een gedeelte van mijn werk houdt ook in het ophalen en wegbrengen van de klanten zelf. Er komen ook meer dingen bij kijken zoals het ophalen van onderdelen die met spoed nodig zijn. 

Het leukste aan mijn werk vind ik het in contact zijn met klanten en het mogen rijden in prachtige auto’s van twee mooie merken. Doordat het transport is geregeld vanuit Terlouw, hoeven klanten zich geen zorgen te maken over hoe hun auto ter plaatse komt. Zo bied ik extra ondersteuning in het klantencontact.

Met de collega’s onder elkaar blijft het altijd gezellig. Het merk wordt door iedereen binnen Terlouw op een mooie manier gepresenteerd. Zowel de mensen in de werkplaats als in showroom hebben allemaal liefde voor het merk, waardoor de focus altijd goed ligt. Mijn favoriete auto is de Range Rover long wheel base SVO. Door het design en de chique uitstraling.