Jaguar Terlouw
 

Noa Vink

AFTERSALES

 

Mijn naam is Noa Vink en ik woon in het prachtige Nijmegen. Ik heb altijd in de horeca-branche gewerkt, maar na 8 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in leuke restaurants of in de sportschool met vriendinnen. Ik ga graag op vakantie en stedentrips. 

Ik ben werkzaam op de afdeling Aftersales, daarbij houd ik me bezig met de aftersales marketing. Wij adviseren klanten nadat zij een Land Rover of Jaguar hebben gekocht. Daarnaast plannen wij alle afspraken in voor klanten en werken we samen met de werkplaats en het magazijn. Ik vind het leuk om de hoogste service te bieden aan klanten die mogelijk is. Daarnaast is het afwisselend werk en werk ik met twee hele mooie automerken. Het is erg leuk om de allernieuwste modellen binnen te hebben staan in de showroom. 

Verder vind ik de sfeer erg leuk. Het Terlouw-team is erg hecht en houdt van gezelligheid, daarnaast zijn we goed op elkaar ingespeeld. Dit samen maakt het erg fijn om hier te werken. Mijn favoriete auto is de Range Rover Evoque Autobiography. Snel, stoer en elegant.