Jaguar Terlouw
 

Rutger van de weerdhof

SALES

Mijn naam is Rutger van de Weerdhof. Ik ben 25 jaar en woon in Veenendaal. Ik ben in 2019 afgestudeerd en heb mijn afstudeerstage bij Terlouw gedaan. Dit is zo goed bevallen dat ik hier ben blijven werken! 

Mijn werk bij Terlouw is erg divers. Ik zorg ervoor dat alle auto’s die op voorraad zijn gefotografeerd worden en op onze website geplaatst worden. Ook bied ik ondersteuning in de showroom wanneer dit nodig is en houd ik me bezig met de marketing. Ik ben dan bijvoorbeeld bezig met het plannen van evenementen en het creëren en plaatsen van content op onze social media kanalen. De foto’s die op Instagram, Facebook en LinkedIn voorbij komen, zijn dus grotendeels door mij gemaakt.

De diversiteit en afwisseling maken het werk voor mij erg leuk en interessant. Ik vind fotografie en marketing leuk, maar ook het persoonlijke contact met de klant en het bieden van uitstekende service spreekt mij aan. Het opbouwen van langdurige relaties en het krijgen van vertrouwen geeft ook veel plezier! Verder spreken de sfeer en werkethiek bij Terlouw mij ook erg aan. De afwisseling tussen het kort gezellig hebben met collega’s, maar daarna weer hard kunnen werken en resultaten boeken vind ik erg fijn. De onderlinge banden tussen de collega’s zijn ook enkel prettig te noemen. 

Mijn favoriete auto is de Jaguar XKR-S Convertible. Naar mijn mening de ultieme auto die zowel comfortabel als sportief kan zijn. Daarnaast ben ik sowieso liefhebber van een convertible en het geluid is fantastisch.