Jaguar Terlouw
 

Yvonne Siebeling

GASTVROUW / ADMINISTRATIE / DEBITEURENBEHEER

 

Mijn naam is Yvonne Siebeling en ik woon in het mooie Elden. Ik ben 57 jaar en getrouwd met Peter. Ik ben moeder van 2 mooie dochters (Renate en Chantal) en oma van 2 kleindochters. Verder doe ik graag leuke dingen met ons gezin. Shoppen en op vakantie gaan zijn voor mij fijne relaxmomenten. 

Binnen Terlouw ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van diverse zaken. Te beginnen zorg ik ervoor dat alle werknemers, zowel in de sales, als in de werkplaats, de juiste trainingen op tijd maken en op cursus mogen. Daarnaast ben in ondersteunend in het bijhouden van de financiën. Dit houdt in dat ik de debiteuren en crediteuren in de gaten houd, en indien nodig, opvolg. Ook het inboeken van de facturen behoort tot één van mijn werkzaamheden. Het contact met collega’s om te zorgen dat alles op rolletjes loopt is erg prettig. Ik vind het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de persoonlijke ontwikkeling en het groeien binnen het bedrijf van met name jonge collega’s. Ik voel mij erg op mijn plek wat betreft de ondersteunende administratieve werkzaamheden. Ik heb mogen doorgroeien van gastvrouw/receptioniste naar hetgeen dat ik nu doe. 

Het is bijzonder prettig samenwerken, met fantastische collega’s in een fijne werkomgeving. De ontspannen sfeer en regelmatig fijne gesprekken met klanten. Iedere dag met een lach naar je werk, hoe leuk is dat? Mijn favoriete auto is de Defender 110, stoer en snel.