Jaguar Terlouw
 
APPROVED JAGUAR ARNHEM

APPROVED JAGUAR ARNHEM

 

Bent u op zoek naar een Approved Jaguar in Arnhem? Naar een Jaguar zo goed als nieuw en voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Terlouw aan het goede adres. Ons deskundige personeel staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van een Jaguar die bij u past. Kom eens langs in onze showroom!

 

 

TERLOUW - DE OFFICIËLE JAGUAR DEALER

 

Terlouw is de officiële jaguar dealer van Arnhem en omgeving. Bij ons vindt u dan ook een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte Jaguars. Naast een mooie showroom hebben wij ook een speciale jaguar werkplaats. Deze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en er werken echte jaguar specialisten. Hierdoor kunnen wij uw Jaguar tot in de puntjes onderhouden en repareren.

 

Ons hart gaat sneller kloppen als we een Jaguar zien rijden, dat van u ook? Neem dan eens plaats achter het stuur van een Jaguar en plan een proefrit in. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, kies zelf voor u de geschikte dag en tijd uit.


 

Plan een proefrit in

Terlouw - approved jaguars in arnhem

Bij Terlouw hebben we zowel splinternieuwe als gebruikte Jaguars. Een deel van de gebruikte Jaguars heeft het Approved keurmerk. Auto’s met het Approved keurmerk voldoen aan 165 strenge eisen en zijn daardoor zo goed als nieuw. Het Approved keurmerk kenmerkt Jaguars die niet ouder zijn dan 60 maanden en niet meer dan 125.000 kilometer op de teller hebben staan. Dat niet alleen, wanneer u een Approved Jaguar bij ons koopt ontvangt u 24 maanden garantie met ongelimiteerde kilometers. Nieuwsgierig geworden naar onze Approved voorraad? De volgende type Approved Jaguars in Arnhem hebben we momenteel op voorraad:

-          E-pace / F-pace / I-pace

-          F-type

-          XE

-          XF

Bekijk de approved Jaguars hier