Jaguar Terlouw
 
APPROVED JAGUAR NIJMEGEN

APPROVED JAGUAR NIJMEGEN

Welke auto u rijdt zegt veel over u als persoon. Bent u op zoek naar een auto met veel comfort en luxe? Dan is Jaguar een uitstekend merk voor u. Kom eens langs bij Terlouw. Bij ons vindt u de mooiste approved Jaguar modellen van Nijmegen en omgeving.

 

DE APPROVED JAGUARS IN NIJMEGEN VAN tERLOUW

Momenteel heeft Terlouw de volgende Approved modellen op voorraad:         

  •           E-pace
  •           F-pace
  •           F-type
  •           I-pace
  •           XE
  •           XF

Wat een Approved Jaguar inhoudt? Een Approved model is een gebruikte auto met een speciaal label, het Approved label. Dit label krijgt een auto wanneer hij aan maar liefst aan 165 strenge eisen voldoet. Voorbeelden van die eisen zijn dat de auto maar 60 maanden oud mag zijn en maximaal 125.000 kilometer gereden heeft. Hierdoor zijn de Approved Jaguars in Nijmegen zo goed als nieuw. Daarnaast zit er op de Approved Jaguars 24 maanden garantie zonder kilometer limiet. 

Bekijk de approved Jaguars

Over Terlouw

 

Terlouw is een echt familiebedrijf en wordt gerund door de gebroeders Terlouw. De slogan is niet voor niets: ‘’easy to do business with’’. Dit merkt u terug in onze service. Persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Een auto kopen is niet niks. Wij bieden u de Jaguar aan die het beste bij u past en aan uw wensen voldoet.

Niet alleen bij het kopen van een auto vinden wij service erg belangrijk maar ook in de werkplaats. Wij hebben namelijk ook een werkplaats met ervaren Jaguar monteurs. Onze specialisten zijn zelf ook Jaguar liefhebbers en koesteren de auto’s zoals u dat doet. Bij hen kunt u met uw Jaguar terecht voor reparaties, onderhoud en onderdelen. Zo weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Benieuwd naar welke diensten wij nog meer aanbieden?

Onze diensten