Jaguar Terlouw
 
APPROVED JAGUARS

APPROVED JAGUARS

Bent u op zoek naar een Jaguar? Dan bent u bij Terlouw aan het juiste adres. Wij zijn namelijk trotse dealer van het Jaguar merk. Als officiële dealer vindt u bij ons een zorgvuldig samengesteld en uitgebreid aanbod van nieuw, Approved en tweedehands jaguars. Kom eens langs of bekijk de huidige voorraad alvast online. 

Ontdek ons aanbod jaguars

Approved Jaguars

Approved Jaguars  - Terlouw.

 

Bij Terlouw bieden we twee soorten gebruikte jaguars aan: Approved en tweedehands modellen. De eerste hebben een speciaal Approved label. Wat dat inhoudt? Deze auto’s moeten voldoen aan strenge eisen en worden getest op maar liefst 165 punten voordat ze het Approved label krijgen. Zo mogen ze bijvoorbeeld niet meer dan 125.000 kilometer op de teller hebben staan en niet ouder dan 60 maanden zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een zo goed als nieuwe Jaguar. Dat is niet alles, wanneer u een Approved Jaguar koopt bij Terlouw krijgt u twee jaar garantie met ongelimiteerde kilometers.

Bent u geïnteresseerd in een Approved Jaguar? Momenteel hebben we de volgende Approved Jaguars op voorraad staan:

-          E-pace / F-pace / I-pace

-          F-type

-          XE

-          XF

 

Bekijk de Approved Jaguars

Approved Jaguars Terlouw

Terlouw - de approved jaguar dealer

 

Ons hart gaat sneller kloppen als wij een jaguar zien rijden, dat van u ook? Neem dan zelf eens plaats achter het stuur van een Jaguar. Bij Terlouw plant u eenvoudig een proefrit in, met een naar uw keuze gewenste Approved Jaguar. Terlouw is van maandag tot en met zaterdag geopend en ontvangt u graag in de mooie showroom. Bekijk onze contactpagina voor de openingstijden.

Naast onze showroom bezoeken kunt u ook op andere manieren contact op nemen. Namelijk via ons telefoonnummer: 026 323 33 44 en via een e-mail naar: info@terlouw.nl

 

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Jaguar én interessante aanbiedingen ontvangen? Schrijf u dan net als veel van onze klanten in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Graag tot ziens in onze showroom!


 

 

Inschrijven nieuwsbrief