Jaguar Terlouw
 
Jaguar Duiven
JAGUAR DUIVEN

JAGUAR DUIVEN 

Wanneer u op zoek bent naar een Jaguar in Duiven bent u bij Terlouw aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse Jaguars aan, denk hierbij aan nieuw maar ook aan tweedehandse Jaguars. Daarnaast maken wij er een sport van om unieke Jaguars voor u op te sporen. Hierdoor hebben wij al diverse speciale Jaguars kunnen aanschaffen. Benieuwd naar deze Jaguars? Bekijk dan eens ons YouTube account met diverse video's over de unieke Jaguars die Terlouw heeft aangeschaft. 

Bekijk ons YouTube kanaal

Jaguar Duiven nieuwe modellen

Jaguar Duiven: nieuwe modellen 

Bij Terlouw kunt u terecht voor de nieuwste modellen Jaguars in Duiven en omgeving. Wist u dat u al in minder dan een half uur vanuit Duiven in onze showroom staat? Nu bent u natuurlijk benieuwd naar de nieuwe modellen die wij aanbieden. Momenteel hebben wij onder andere de volgende modellen in onze showroom staan:

- F-PACE, I-PACE, E-PACE

- F-TYPE Coupé, F-TYPE Convertible

- XE, XF, XF Sportbrake, XJ

Bent u benieuwd naar deze modellen en de specificaties per model? Bekijk dan onze modellen pagina. 

Bekijk de modellenpagina hier
Jaguar Duiven occasions

Jaguar Duiven: occasions 

Naast nieuwe Jaguars verkopen we bij Terlouw ook tweedehands Jaguars in Duiven en omgeving. Hierbij kunt u een keuze maken uit diverse modellen, type en kleurcombinaties. Voor iedereen is er een geschikte Jaguar. Wij vinden het belangrijk om goed na te gaan wat uw wensen zijn zodat u met de perfecte Jaguar naar huis gaat. 

Binnen de Jaguar occasions maken wij een onderscheid tussen Jaguars met en zonder het Approved certificaat. Wanneer een Jaguar een Approved certificaat heeft is hij op 165 punten getest. Daarbij is hij niet ouder dan 60 maanden en staat er niet meer als 125.000 KM op de teller. 

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod bij Terlouw? Wij hebben een speciale website waarop u onze huidige voorraad kunt bijhouden. 

Bekijk het huidige aanbod hier
Jaguar Duiven over Terlouw

Jaguar Duiven: over Terlouw

De slogan van Terlouw is ''easy to do business with'' en dat is te merken. Wij vinden het belangrijk dat elke klant in het zonnetje wordt gezet, of u nu komt voor een nieuwe of tweedehands Jaguar. Voor ons is het meest belangrijk dat u met een glimlach naar huis gaat. 

Naast de nieuwe en tweedehands Jaguars die wij aanbieden, bieden wij ook diverse andere diensten aan. Wij hebben namelijk ook een gespecialiseerde werkplaats, die onderhoud, service en reparaties uitvoert aan uw Jaguar. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij Terlouw om uw banden op te slaan en is er een haal en breng service. Nieuwsgierig geworden naar al  onze diensten?

Bekijk al onze diensten