Jaguar Terlouw
 

jaguar i-pace bij terlouw

 

Bent u op zoek naar een Jaguar I-PACE? Dan bent u bij Terlouw zeker aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé officiële Jaguar dealer van Gelderland en omgeving. Op deze pagina vertellen we u meer over de mogelijkheden bij Terlouw, zoals de mogelijkheden binnen het nieuwe model maar ook zeker over onze occasions. Daarnaast nemen we u mee door nieuws over het I-PACE model door de jaren heen. Bent u nieuwsgierig, lees dan verder? Weet u al zeker dat u (misschien) een I-PACE wilt aanschaffen? Plan dan direct een proefrit in.

 

Plan hier een proefrit in

Over de Jaguar I-PACE

OVER DE JAGUAR I-PACE

 

De Jaguar I-PACE is de eerste volledig elektrische SUV van Jaguar. De auto is volledig elektrisch op te laden en u heeft dus geen brandstof meer nodig. Het is een 5-deurs Jaguar en daardoor is er genoeg ruimte voor het hele gezin. Naast de ruimte in de auto is hij ook nog voorzien van de laatste technologie, het Pivi Pro systeem lijkt op het gebruik van uw smartphone. Hierdoor ziet u alle belangrijke infotainmentfuncties in een oogopslag.  Vanuit elk oogpunt ziet de I-PACE er geweldig uit door zijn krachtige luchtuitlaat in de motorkap, bijzondere achter flanken en doorlopen taillelijn. Benieuwd naar alle kenmerken van de I-PACE? Bekijk dan onze YouTube video.

Bij Terlouw bieden we de I-PACE zowel nieuw als tweedehands aan. Daarnaast hebben we binnen onze tweedehands I-PACES het onderscheid tussen modellen met en zonder het Approved keurmerk, hierover later meer. 


 

jaguar i-pace: nieuw & occasion

Nieuwe Jaguar I-PACE bij Terlouw

de nieuwe jaguar i-pace bij terlouw 

 

U kunt de nieuwe Jaguar I-PACE in verschillende uitvoeringen verkrijgen. De nieuwe Jaguar I-PACE kenmerkt zich doordat hij volledig nieuw ontworpen is en een pure Battery Electric Vehicle (BEV) is. Hij wordt ook wel ’s werelds slimste sportwagen genoemd, door de laatste technologie. Daarnaast is hij niet alleen opwindend om in te rijden, maar ook een lust voor het oog. De volgende uitvoeringen kunt u bij Terlouw verkrijgen:

-          I-PACE EV320 LIMITED EDITION S

-          I-PACE EV320 LIMITED EDITION SE

-          I-PACE EV320 LIMITED EDITION HSE

-          I-PAVE EV320 S BUSINESS PACK

-          I-PACE EV320 SE BUSINESS PACK

-          I-PACE S

-          I-PACE SE

-          I-PACE HSE

-          I-PACE BUSINESS EDITION

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende uitvoeringen? Bekijk dan onze I-PACE model pagina eens. Daar vindt u meerdere specificaties over de uitvoeringen terug. 

 

Bekijk de I-PACE modellen pagina

Jaguar I-PACE occasion bij Terlouw

jaguar i-pace occasion

 

Bent u niet op zoek naar een nieuwe Jaguar, maar naar een I-PACE occasion? Ook dan bent u zeker bij Terlouw aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse tweedehands I-PACES in onze voorraad staan. Deze verschillen in kleursamenstellingen en modellen. Om u precies op de hoogte te houden van onze huidige voorraad hebben wij een speciale website met ons huidige aanbod. Hier kunt u momenteel bijvoorbeeld de volgende I-PACES op terugvinden:

-          Jaguar I-PACE EV400 BUSINESS EDITION S

-          Jaguar I-PACE EV400 FIRST EDITION

-          Jaguar I-PACE FIRST EDITION 4%

-          Jaguar I-PACE S BUSINESS EDITION

Wilt u op de hoogte blijven van alle tweedehands I-PACE modellen bij Terlouw? Bekijk dan onze voorraad website. 

 

Bekijk de voorraad website

jaguar i-pace: approved & onderhoud

Approved I-PACE

wat is een approved i-pace?

 

Heeft u onze voorraad bekeken en ziet u daar het woord APPROVED staan? Dan vraagt u zich wellicht af wat dit inhoudt. Bij Terlouw maken we een onderscheid tussen een tweetal soorten tweedehands auto’s. Enerzijds Jaguars met het Approved keurmerk en anderzijds zonder het keurmerk. Wanneer een I-PACE het Approved keurmerk bezit, betekent dit dat hij is gecontroleerd op maar liefst 165 punten. Hieronder valt bijvoorbeeld dat er niet meer dan 125.000 km op de teller mag hebben staan en niet ouder dan 60 maanden mag zijn. Als u een Approved I-PACE bij Terlouw aanschaft betekent dit ook meteen dat u 2 jaar garantie en 2 jaar Assistance pechhulp er bij krijgt. 

 

Lees hier meer over Approved

Onderhoud Jaguar I-PACE

jaguar i-pace - onderhoud

 

Ondanks dat uw auto volledig elektrisch is, moet ook deze onderhouden worden. Echter is dit een heel ander soort onderhoud dan van een niet elektrische auto. Daardoor weet ook zeker niet elke garage hoe een I-PACE onderhouden moet worden. Bij Terlouw hebben wij een gespecialiseerde Jaguar werkplaats. In onze werkplaats werken echte Jaguar specialisten die precies weten hoe ze een Jaguar moeten onderhouden. Of dit nu een volledig elektrische, hybride of brandstof Jaguar is, zij weten precies wat het beste is voor uw auto. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat onze werkplaats op de hoogte is van de laatste technologieën en ontwikkelingen. Plus wij werken alleen met officiële Jaguar materialen. Naast onderhoud van uw I-PACE bieden wij diverse andere diensten aan. 

 

Alle diensten van Terlouw

jaguar i-pace: nieuws & video

jaguar i-pace nieuws

 

Bent u een echte I-PACE liefhebber? Onderstaand vindt u een aantal I-PACE nieuwsberichten die er door de jaren heen zijn geschreven.

-          Voor een nieuwsbericht over het PIVI PRO infotainmentsysteem klik hier

-          Voor een nieuwsbericht over de limited edition I-PACE EV 320 klik hier

-          Voor een nieuwsbericht over de verbeterde prestaties van de I-PACE klik hier

-          Voor een nieuwsbericht over de bekroning van de I-PACE klik hier

Heeft u vraag over de I-PACE? Neem dan zeker contact met Terlouw op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen. Of kom eens langs in onze showroom, onze Jaguar vertegenwoordiger staat daar voor u klaar om alles te vertellen over de I-PACE. Daarnaast hebben wij ook een video gemaakt over de Jaguar I-PACE. Bekijk de video rechts van u.

Meer zien van de video’s van Terlouw? Bekijk onze YouTube pagina. 

 

YouTube pagina Terlouw

Bent u geïnteresseerd geraakt in een Jaguar I-PACE van Terlouw? Of heeft u nog vragen over de I-PACE, of een ander Jaguar model? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij vragen en adviseren u met plezier over de I-PACE. 

Bekijk onze contactgegevens