Jaguar Terlouw
 
Tweedehands Jaguar Nijmegen

TWEEDEHANDS JAGUAR NIJMEGEN

TWEEDEHANDS JAGUAR nijmegen

2 tweedehands Jaguars Nijmegen

Tweedehands Jaguar Nijmegen

 

Bent u op zoek naar een nieuwe auto met veel luxe, comfort en klasse? Dan weten wij zeker dat een Jaguar uitstekend bij u past. Bij het zoeken naar een nieuwe Jaguar heeft u waarschijnlijk een wensenlijst. Hierop staat bijvoorbeeld uit welk bouwjaar de auto moeten komen, het soort brandstof, het aantal zitplaatsen, de kilometerstand en niet te vergeten het budget dat u eraan wilt uitgeven. Om uit te zoeken welke type Jaguar het beste bij u past nodigen wij u uit in onze showroom. Al in 20 minuten rijden bevindt u zich vanuit Nijmegen in onze showroom. Wij zijn sinds 2016 naast dé Land Rover dealer ook dé officiële Jaguar dealer in de omgeving van Nijmegen.

 

Pand Terlouw tweedehands Jaguar Nijmegen

De tweedehands Jaguar modellen bij Terlouw

 

Onze tweedehands Jaguar modellen in Nijmegen zijn opgesplitst in twee groepen, namelijk de tweedehandsauto’s en de Jaguars met een Approved label. Het verschil? Een auto met het Approved label voldoet aan strenge eisen en is getest op 165 punten. Zo mag een auto niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op te teller staan. Eigenlijk zijn deze auto’s nog zo goed als nieuw, maar dan met een scherpere prijs. Onze tweedehands Jaguars voldoen niet aan deze strenge eisen, maar zijn wel uitgebreid getest. Wij zorgen er altijd voor dat onze tweedehands Jaguars voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit, uiterlijk en techniek. Wilt u meer informatie over onze tweedehands Jaguar modellen? 


 

Neem contact met ons op
3 tweedehands Jaguars Nijmegen

Ontdek Jaguar in Nijmegen

 

Wij zijn niet voor niks de officiële Jaguar dealer in de omgeving van Nijmegen. In onze showroom hebben wij verschillende Jaguar modellen opgesteld staan. Dit zijn zowel tweedehands als splinternieuwe Jaguars. Samen met onze specialisten bekijken we uw wensen en stellen we de Jaguar van uw dromen samen. We hebben tweedehands Jaguars van de volgende modellen:

-          E-pace,   I-Pace

-          F-Type

-          New XE, XE

-          XF Sportbrake, XF

-          XJ

Om zeker te weten wat onze voorraad is adviseren wij om vooraf dat u naar onze showroom komt op onze website te kijken. Bij aanbod nieuw/gebruikt kunt u zien welke Jaguar occasions wij in onze showroom hebben staan. Heeft u interesse in een type Jaguar, dan kunt u ook een proefrit aanvragen. Deze kunt u inplannen alvorens u naar de showroom komt of bij een van onze medewerkers.


 

Plan hier uw proefrit in