Jaguar Terlouw
 
Used Jaguar
USED JAGUAR

USED JAGUAR

 

Bent u op zoek naar een Used Jaguar? Dan bent u bij Terlouw aan het juiste adres. Terlouw is gevestigd in Oosterhout, een dorpje in Gelderland. En is dé officiële Jaguar dealer van Gelderland en omgeving. In onze showroom hebben wij zowel nieuwe Jaguar modellen als Used Jaguars staan. Kom ons eens bezoeken in onze mooie showroom. Onze ervaren Jaguar specialisten helpen u graag verder en beantwoorden met plezier uw vragen. 

 

Used Jaguar

DE USED JAGUARS VAN TERLOUW 

Bij Terlouw hebben wij een mooie voorraad aan Used Jaguars staan. Binnen de Used Jaguars maken wij een onderscheid in twee soorten. Namelijk Jaguars met en zonder het Approved label. Wat het Approved label inhoudt? Wanneer een Jaguar het Approved label heeft, voldoet hij aan maar liefst 165 strenge controle punten. Voorbeelden van deze eisen zijn dat de Jaguar maar maximaal 125000 km heeft gereden en niet ouder dan 60 maanden is. Alleen wanneer de Jaguar aan al deze 165 eisen voldoet, ontvangt hij het Approved Label. Op deze manier weet u dat de Used Jaguar zo goed als nieuw is. Daarnaast heeft het Approved label nog een belangrijk voordeel: wanneer u een Approved Jaguar aanschaft krijgt u 24 maanden garantie zonder kilometerlimiet.

Daarnaast hebben we ook Used Jaguars zonder het Approved label. Deze zijn bijvoorbeeld ouder als 60 maanden of hebben meer dan 125000 km gereden. Dit betekent niet dat er voor deze Jaguars helemaal geen eisen zijn. Binnen Terlouw vinden wij dat elke Used Jaguar die wij aanbieden en verkopen  moet voldoen aan de verwachtingen van de klant. Het is immers een echte Jaguar!  Op deze manier zorgen wij ervoor dat de échte Jaguar ervaring wordt gewaarborgd. Een ervaring waarin comfort, veiligheid en luxe voorop staat.

Bekijk de Used Jaguars hier

TERLOUW - DE OFFICIËLE USED JAGUAR DEALER

Bij Terlouw kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe of Used Jaguar. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten weten zij u te informeren over alle modellen. Bij Terlouw vinden wij persoonlijke service uiterst belangrijk, samen kijken we welke Jaguar écht bij u past. Of u nu komt voor een nieuwe of Used Jaguar, dat maakt voor ons niet uit. Persoonlijke aandacht en service staat bij ons altijd voorop. Onze slogan is niet voor niets: ‘’easy to do business with’’.
Bezoek ons eens in onze mooie showroom en ervaar de service zelf. Onze enthousiaste specialisten staan voor u klaar om u verder te informeren over de verschillende modellen. Heeft u al een favoriet model? Plan dan direct een proefrit in en ervaar het rijden in uw favoriete Jaguar. 

 

Plan een proefrit in
Used Jaguar