Jaguar Terlouw
 

winteronderhoud jaguar

Heeft uw Jaguar onderhoud of een reparatie nodig? Dan bent u bij Terlouw aan het juiste adres. In onze werkplaats werken echte Jaguar professionals die gespecialiseerd zijn in het repareren en onderhouden van Jaguars. Onze showroom is momenteel gesloten maar onze werkplaats is op afspraak geopend!

Plan direct een afspraak in

Winterondehoud aan uw jaguar

Het is belangrijk om uw Jaguar tijdens de wintermaanden goed te onderhouden. Hiervoor bent u bij Terlouw aan het juiste adres. In onze werkplaats werken échte Jaguar specialisten die precies weten hoe zij uw Jaguar het beste kunnen onderhouden. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het seizoen waar wij momenteel in verkeren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij Terlouw terecht voor het vervangen van uw banden. Wanneer de wegen glad zijn winterbanden erg belangrijk om ongelukken te voorkomen. Daarnaast heeft u met winterbanden ook meer grip in de sneeuw. 

Plan direct onderhoud in

diensten terlouw

Naast dat u voor (winter) onderhoud terecht kunt bij Terlouw, bieden wij ook diverse andere diensten aan. Zo kunt u ook bij onze werkplaatsterecht wanneer u een reparatie aan uw Jaguar wilt laten uitvoeren. Tijdens deze winterse periodes komen vaker botsingen voor door gladheid. Ook wanneer u schade heeft aan uw Jaguar kunt u zeker bij Terlouw terecht. Wanneer er onderdelen van uw Jaguar vervangen moeten worden, wordt deze bij Terlouw vervangen door officiële Jaguar onderdelen. Buiten het repareren en onderhouden van Jaguars bieden wij ook andere diensten aan. 

Bekijk alle diensten hier