Jaguar Terlouw
 

Jaguar News

 • 25-1-2023

  Jaguar optimaliseert XE en XF

  Met de herintroductie van de R-Dynamic SE heeft Jaguar het programma van de XE en XF verder geoptimaliseerd. Naast de dynamische R-Dynamic-look onderscheiden de R-Dynamic SE & HSE zich door de markante zwarte exterieurelementen van het Black Exterior Pack.

  Lees meer
 • 11-1-2023

  Jaguar I-PACE nu extra onderscheidend en begeerlijk

  Jaguar heeft de I-PACE subtiel verbeterd voor modeljaar 2024. De elektrische performance-SUV van Jaguar is voortaan extra onderscheidend dankzij diverse stijlvolle exterieurupgrades en beschikt over een nog rijkere uitrusting.

  Lees meer
 • 28-12-2022

  Terlouw vanaf nu ook SVO Specialist Centre

  Terlouw is vanaf nu ook SVO Specialist Centre! Naast het Jaguar en Land Rover embleem, vindt u nu ook het SVO Specialist Centre embleem op onze merkzuil. Dat betekent erkenning voor de extra specialistische service en modellen die we u kunnen bieden.

  Lees meer
 • 16-12-2022

  Terlouw op de Masters Expo

  Van donderdag 8, tot en met maandag 12 december waren we aanwezig op de Masters Expo in Amsterdam!

  Lees meer
 • 2-12-2022

  Op pad met de Jaguar F-PACE SVR

  Deze week gingen we op pad met de Jaguar F-PACE SVR. Een sportieve auto die de ultieme combinatie is tussen beleving en comfort. Benieuwd? Lees hier meer of bekijk onze video!

  Lees meer
 • 28-10-2022

  Maak kennis met... deel 7

  Deze week kunt u weer kennis maken met drie medewerkers van ons enthousiaste team! In deze editie vertellen Martijn, Noa en Percy wat meer over zichzelf.

  Lees meer
 • 12-10-2022

  Maak kennis met... deel 6

  Maak weer kennis met drie enthousiaste medewerkers van Terlouw. In dit nieuwsbericht leert u Joost Kamps, Leonie Louters & Emiel de Heij kennen.

  Lees meer
 • 11-10-2022

  Laatste update Jaguar F-TYPE markeert 75 jaar Jaguar sportauto's

  De Jaguar F-TYPE is de ultieme Jaguar sportauto, met een rijke 75-jarige bloedlijn, die enkele van de meest iconische modellen ooit heeft voortgebracht.

  Lees meer
 • 25-7-2022

  Jaguar TCS Racing verhoogt efficiency van Jaguar’s hybrid-modellen

  Precies weten wanneer je gas moet geven tijdens een race of wanneer je energie moet terugwinnen met regeneratief remmen: kennis is essentieel om de beste prestaties uit de Jaguar I-TYPE 5 Formula E-auto te halen. Wie efficiënt rijdt, wint races.

  Lees meer
 • 7-7-2022

  Jaguar introduceert 5 jaar garantie voor alle modellen

  Jaguar biedt voortaan vijf jaar garantie op alle modellen, inclusief de volledig elektrische Jaguar I-PACE, de E-PACE en F-PACE SUV, de XE en XF sedan, de XF Sportbrake en de F-TYPE Coupé en Convertible, ongeacht motor en aandrijving.

  Lees meer
 • 6-7-2022

  Mille Miglia 2022 in Jaguar XK140

  Van 15 tot en met 18 juni 2022 reden wij voor de eerste keer de Mille Miglia. Dit deden wij uiteraard in onze Jaguar XK140. Benieuwd naar dit avontuur? Kijk de video!

  Lees meer
 • 4-7-2022

  Rit met klassieke Jaguars E-type 60 Collection naar Genève

  Een groep exclusieve Jaguars E-type 60 Collection, speciaal vervaardigd ter ere van de introductie van de auto zestig jaar geleden, zijn van Coventry in Engeland naar Genève in Zwitserland gereden.

  Lees meer